Етапи на работа

Запознайте се подробно стъпка по стъпка с нашия начин на работа - от първата ни среща до пълната реализация на Вашия обект.

 

 

 

 

 

ОТ КЪДЕ

ДА ЗАПОЧНЕМ

Изберете вид услуга и се свържете с нас.

Получавате индивидуална оферта

Подписване на договор и заплащане

И след това, започва нашата работа …

ЕТАП 1

ПРЕДПРОЕКТНО ПРОУЧВАНЕ

 

Преди да се впуснем в същинското проектиране, за нас е важно да ни споделите Вашите виждания за проекта – стил, цветове, материали, бюджет и всичко, за което се сетите.

И разбира се, да замерим на място.

ЕТАП 2

ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

 

Функционалното разпределение представлява 2D чертеж на основните групи мебели. Разработва се в няколко варианта.

На среща в офиса ни с проектанта-архитект се коментират различните варианти и се избира кой е най-подходящ за клиента, спрямо неговите изисквания. След като функционалната схема се одобри, се пристъпва към следващия етап.

ЕТАП 3

ИДЕЕН ПРОЕКТ

 

Тук е моментът, когато се изготвя същинската част за клиента, а именно 3D визуализациите. На този етап се изготвят фотореалистични 3D визуализации на всяко помещение, с реално заложени материали. Клиентът има право на една корекция по дизайна. След одобряване на идейния проект, се пристъпва към работния проект.

ЕТАП 4

РАБОТЕН ПРОЕКТ

 

Работният проект включва пълен набор от чертежи, необходими впоследствие за точното изпълнение на предстоящите строително-ремонтни дейности и довършителни работи. Пълният набор от чертежи включва следната документация:

* Ел. схема;

* ВиК схема;

* Осветление и спецификация на осветителните тела;

* Спецификация на подови настилки и стени;

* Чертеж на мебели;

* Спецификация на готови мебели, аксесоари и текстил;

ЕТАП 5

КОЛИЧЕСТВЕНО-СТОЙНОСТНИ СМЕТКИ

 

Преди да се впуснем в същинското проектиране, за нас е важно да ни споделите Вашите виждания за проекта – стил, цветове, материали, бюджет и всичко, за което се сетите.

И разбира се, да замерим на място.

ЕТАП 6

СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

 

 

 

 * План – график;

 * Стартиране на СМР-та;

 

 

Тук влизат всички дейности, от къртене до изграждането наново на всичко. През целия процес архитект от нашия екип следи за стриктното изпълнение на всяка една част от проекта. На всеки етап от ремонтните дейности се правят снимки. За нас това е изключително важна част, не само ако живеете в чужбина и искате ежедневна информация как се движи Вашия обект, но е добре да знаете и позицията на всички скрити работи, от кабели до ВиК изводи и комуникации.

 

 

ЕТАП 7

ИЗГОТВЯНЕ НА МЕБЕЛИ

 

След приключване на всички строително-ремонтни дейности идва ред на монтажа на мебелите. Това бихме казали е най-приятната част, защото клиентите виждат как обекта им се доближава все повече до проекта.

ЕТАП 8

НА ФИНАЛА …

 

За нашия екип е от изключителна важност качественото изпълнение на всеки един етап, както и това крайният продукт, който Вие получавате да бъде максимално сходен до одобрения първоначален проект.

 

 

 

3D Визуализация

 

Реализация

 

3D Визуализация

 

Реализация